Cap de setmana per la Ribera Baixa, assemblea ordinària i caminades

Assemblea i caminades:25 i 26 de març

El proper  cap de setmana 25 i 26 de març farem  les següents activitats  per la comarca de la Ribera Baixa. El dissabte 25 de març de 2023 pel matí   farem la caminada per la Ribera Baixa, de Riola a Polinyà i Benicull del Xuquer. La caminada  té una  dificultat fàcil,  té una distància de 8,15 km, un desnivell acumulat positiu  de 12  metres i un desnivell acumulat negatiu de 0 metres. Dinarem de pa-i-porta a Benicull i per la vesprada  farem l'assemblea ordinària, a les 16:45 en primera convocatòria i a les 17:00 en segona convocatòria a l'Aula d'Usos Múltiples al carrer Joan Carles número  17 de Benicull del Xúquer.

El sopar es lliure i a la fitxa teniu alguns dels allotjaments suggerits. Recordem que les reserves van a compte de cadascú/ cadascuna. 

El diumenge 26 de març de 2023  farem l'etapa pel Brancal de la Ribera Baixa de Benicull a Fortaleny i Sueca.  Iniciarem la jornada a Benicull, esmorzarem pel camí, en arribar a Sueca visitarem la Casa Fuster. Farem una distància de 10,22 km. L'etapa té una  dificultat  baixa,  té un desnivell acumulat positiu  de 181 metres i un desnivell acumulat negatiu de 143 metres. El dinar serà a Sueca de restaurant (Us anem informant tal com tinguem més detalls)

Els detalls els podeu trobar a la fitxa de la caminada i us podeu inscriure a la caminada al full d'inscripció.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés