Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2024

Petjades de Tardor 2024

Imatge
 Són activitats curtes organitzades pels socis i sòcies, poden ser passejades, visites culturals, dinars, berenars, lectures per cohesionar el Camí al poble o la comarca. Per ordre cronològic citarem les que hi ha previstes. L'horta Sud( Paiporta) 21/9/24 Participació del Camí al País Valencià en la fira d'entitats i homenatge a Estellés  de Paiporta organitzada per l'associació el Barranc de Paiporta. Plana Alta ( Castelló) 4/10/24  Nit Estellés a Castelló de la Plana. 20:30 plaça del Rei en Jaume vorera de l'institut Ribalta, sopar de pa-i-porta, festa participativa i lectura de poemes. Plana Baixa ( Vila-real) 12/10/24 Passejada per Santa Quitèria i el termet de Vila-real i tornada per la senda botànica. Punt de trobada:11:30 Aparcament d'el termet Vila-real. Ermita de la Mare de Déu de Gràcia. Dinar de pa-i-porta al mas de Maria Encarna i possible bany a la piscina pels i les assistents.

Nova presentació del Camí al País Valencià

Imatge
Ja tenim un nou vídeo amb l'ajuda de la intel·ligència artificial de presentació de la nostra associació el Camí al País Valencià. Si tens curiositat pots clicar a l'enllaç per veure'l.  

Coofinançament del projecte de Ca Bassot

Imatge
El Camí al País Valencià participem en la campanya de coofinançament del projecte 30 anys fent poble per un nou local de Ca Bassot a Burjassot, l'Horta Nord.  Per si us interessa col·laborar ací està l'enllaç de goteo, Ca Bassot 30 anys fent poble.