Presentació de l'associació Cívica el Camí al País Valencià al Correllengua de Castelló de la Plana

Presentació de l'associació Cívica el Camí al País Valencià al Correllengua de Castelló de la Plana.

El passat 27 de setembre va tenir lloc a Castelló de la Plana el Correllengua, organitzat per Acció Cultural del País Valencià. Com cada any en un ambient festiu hi participaven moltes de les associacions  que teniem una sensibilitat cap a la salut i la supervivència de la nostra llengua, com deia Enric Valor, en nostre valencià, el català de tots.
L'Associació Cívica el Camí al País Valencià vam agafar la flama al carrer Montcofa, cantó carrer Rafalafena i la vam portar un tros fins que la van agafar el col·legi Lluís Revest. Diferents entitats s'anaven afegint a l'acte.
Finalment l'acte acabava al'estàtua del rei en Jaume on les diferents entitats feien diferents ofrenes al rei en Jaume, per la proximitat del nou d'octubre, dia del naixement del País Valencià.
 En el nostre cas també vam atorgar un ram preciós  i emocionats vam sentir com per megafonia nomenaven el nom de l'associació: Associació Cívica el Camí al País Valencià. Per concloure l'acte els botafocs van fer el seu tradicional ball de dimonis.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Caminada pel Baix Maestrat