En record de Rafel Bisquert Masó

 Homenatge a Rafel Bisquert Masó.

Ens vam trobar per primera vegada a la cova Tallà de Xàbia cap a l'any 2006, en la primera caminada que Xàbia entrava dins la ruta del Camí. Rafel va ser un puntal del Camí a la comarca, un amic i un enamorat de la seua Marina. Sempre recordarem com solia presentar-se quan feiem el rogle al principi de la caminada. Rafel Bisquert Masó, Marina Alta, País Valencià.

Ens va ajudar en els primers passos de la definició de la ruta del Camí per la Marina Alta, en el marcatge amb la primera marca, amb les quatre barres, amb la roja i blanca de la GR i finalment amb la definitiva del huit amb les dues obertures.

Rafel era un motor a la comarca a l'hora d'organitzar caminades per la Marina. La darrera caminada que va organitzar va ser de la Vall d'Ebo a Benimaurell, i la darrera vegada que ens vam trobar va ser a la caminada de Tàrbena a Xaló a la festa del Sa de Tàrbena el 4 de juny. Tinc el record d'anar amb ell en aquesta caminada buscant les empremtes de les primeres marques del Camí amb les quatre barres mig esborrades a les pedres de les cruïlles.

Rafel era un apassionat de les orquídies de la natura i del País Valencià, i a la caminada per la Vall d'Ebo  ens les mostrava i ens transmetia el seu amor cap a aquestes flors. Els incendis d'aquest estiu també s'han emportat els paisatges de les valls de la Marina que enamoraven a Rafa.

Però el deu d'agost un accident mortal ens ha deixat orfes del nostre amic. Sempre et recordarem Rafel, amb molta estima, quan fem camí per la Marina o gaudim de les orquídies.

Caminada de Dénia al Verger















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés