Caminada amb els Pelegrins de les Useres

 Cap de setmana 29 i 30 d'abril per l'Alcalatén i el Maestrat


Divendres 28 d'abril (Opcional)

Si esteu interessats o interessades  en fer la ruta seguint els pelegrins des de les Useres a Sant Joan de Penyagolosa, tota l'etapa o una part podeu contactar amb Robert (665 63 69 00)

Dissabte 29 d'abril

El proper  dissabte 29 d'abril  de 2023  farem la  caminada pel tram Penyagolosa. Pel matí farem una xicoteta volta per l'entorn fins la font de la Pegunta. Dinarem a Sant Joan de Penyagolosa i a les 13:00 iniciarem el camí tot seguint els Pelegrins en la seua baixada cap a les Useres. Nosaltres ens desviarem cap a l'ermita i castell de Sant Miquel de les Torrocelles i el Castell d'Atzeneta. Recuperarem els cotxes i soparem de pa-i -porta.

Farem una distància de 18,56 km. L'etapa té una  dificultat molt exigent ja que supera els 800 metres de desnivell baixant,  té un desnivell acumulat positiu  de 351 metres i un desnivell acumulat negatiu de 1153 metres. 

Diumenge 30 d'abril

El proper  diumenge 30 d'abril  de 2023  farem la  caminada pel tram Penyagolosa.  Iniciarem la jornada a les Useres i caminarem fins a Atzeneta del Maestrat. Farem una distància de 10,47 km. L'etapa té una  dificultat moderada,  té un desnivell acumulat positiu  de 299 metres i un desnivell acumulat negatiu de 303 metres. Recuperarem els cotxes  i després dinarem al restaurant a Atzeneta del Maestrat.


 

Els detalls els podeu trobar a la fitxa de la caminada i us podeu inscriure al full d'inscripció.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés