Caminada per l'Alcoià: d'Onil a Castalla i d'Onil a Biar

Ajornada 

23 i 24 /9/23 D'Onil a Castalla i d'Onil a Biar

23/9/23

El proper dissabte 23 de setembre de 2023  farem la caminada pel tram del Camí a la  Mariola,    començarem a Onil a la plaça Major, davant del palau del Marquès de Dosaigües, caminarem  fins a Castalla,  la ruta té una dificultat molt fàcil amb una distància de 5 quilòmetres. La caminada té un desnivell acumulat positiu  de 59 metres i un desnivell acumulat negatiu de 37 metres,  en arribar a Castalla, esmorzarem  i després pujarem al castell i visitarem Castalla. L'esmorzar serà de pa-i-porta.  Diarem al restaurant Nou Trinquet on podrem provar la gastronomia típica de Castalla a base de gaspatxo (menú 26 euros), també hi ha altres opcions al restaurant.

Per la vesprada anirem amb els cotxes fins a Onil, on farem la visita guiada del poble, visitarem el Museu de les nines, el palau del Marquès de Dosaigües i el pou de neu. el cost de la visita completa d'Onil és de 8 euros. Soparem de pa-i-porta a Onil i us podeu quedar en algun dels allotjaments suggerits a la fitxa de la caminada.


24/9/23

El dissabte 24 de setembre començarem la ruta a Onil, a la plaça Major, davant del palau. L'etapa té una dificultat moderada, amb una distància de 13,54 quilòmetres. La ruta  té un desnivell acumulat positiu  de 410 metres i un desnivell acumulat negatiu de 408 metres,  esmorzarem en ruta a la font dels "Xorros", dinarem també de pa-i-porta al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia de Biar i finalment arribarem a Biar. Per la vesprada farem una volta pel poble i pujarem al castell de Biar.


Els detalls els podeu trobar a la fitxa de la caminada i us podeu inscriure a la caminada al formulari d'inscripció

Xarxes socials

Us anunciem que ja tenim pàgina de facebook i d'instagram

https://www.facebook.com/elcamipaisvalencia

http://www.instagram.com/elcamipv/

 Seguiu-nos!









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés