Petjades de Tardor

Trobades del Camí a la tardor

Resseguint les activitats portades a terme a l'estiu dels sopars a la fresca li donem continuïtat amb la següent estació amb el nom de petjades de tardor, amb la idea de seguir fent presentacions, sopars i activitats curtes per anar dinamitzant cada comarca.



Baix Maestrat

El proper 8 de novembre farem una presentació del Camí al País Valencià a la seu de la penya  Setrill de Benicarló,  a les 20 hores  al c/ Abad Pere Boqués s/n de Benicarló. Després de l'acte farem un sopar  en un bar proper a la seua seu. L'acte el presentarà el nostre benvolgut soci Raül Burriel i el president  de l'associació Joan Ramon Martí i Roca.

Carxofars a la vora de la mar al terme de Benicarló


Algunes imatges de la presentació a la Penya Setrill de Benicarló







El passat 8 de novembre vam fer la presentació del Camí a Benicarló al baix Maestrat, unes 20 persones s'adreçaren a la seu de la Penya Setrill per conèixer la nostra associació.

L'Horta

Dinar Estellés

El proper 21 d'octubre hi ha la proposta del dinar  Estellés a Masalfassar conjuntament amb els Dimonis de Massalfassar. El programa del dia l'anirem actualitzant tal com tinguem mes dades.

12:30 Actuació musical del grup Arrop i Tallaetes

14:00 Dinar al restaurant ca Maribel,  Massalfassar. Cal fer la reserva. Podeu inscriure-vos al següent enllaç  

Bo d'ajut 2,5 € amb consumició.

Menú 18€

Dos plats de picar

Arròs, beguda cafè i coca

Després de dinar hi haurà recital de poemes de Vicent Andrés Estellés.




Imatge del dinar Estellés


Passejada literària

El proper dissabte 2 de desembre farem una passejada literària per València, tal com tinguem més informació l'anirem actualitzant.

 Farem un breu recorregut pels carrers del centre de la ciutat, per a recordar i conèixer llocs emblemàtics i potser desconeguts relacionats amb la cultura del país. A banda d'això esmorzarem per conèixer-nos millor i intercanviar impressions sobre el que hem vist i escoltat.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés