Cap de setmana 27 i 28 de gener pel Camp de Morvedre i la Plana Baixa

 

D'Estivella al Garbí

El proper dissabte  27 de gener de 2024  farem la caminada circular pel tram del brancal del Palància. En aquesta ocasió no farà falta recuperar els cotxes ja que comença i acaba a Estivella. Eixirem d'Estivella, pujarem fins al castell de Beselga on esmorzarem, després farem cap al Garbí, davallarem fins a Albalat dels Tarongers i finalment arribarem a Estivella. El dinar serà al restaurant Bado d'Estivella, menú 16 €.

El recorregut té una distància de 15,23 km , un desnivell positiu de 628 metres i un desnivell negatiu de 628 metres.

Després de dinar qui vulga farem una visita per Estivella


Pujada a la Muntanyeta de Sant Antoni des de Nules

El diumenge 28 de gener de 2024 l'associació la Corretjola de Nules ens convida a participar a la caminada de Nules a la Muntanyeta de Sant Antoni, on podrem gaudir d'un concert d'orgue a l'ermita. El preu de l'activitat és de 2 euros i inclou l'esmorzar,  l'assegurança i la cinteta. El punt de trobada és a les 8:30 a la plaça Major de Nules, l'esmorzar és a l'ermita de Sant Antoni. La distància és de 15 km i el recorregut és d'anada i tornada. Finalitza a les 14:00 hores a Nules i no hi ha dinar en acabar.





 A l'enllaç  de la fitxa de la caminada podeu trobar els detalls del cap de setmana i al full d'inscripció us podeu apuntar per participar-hi.

 Us esperem!











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés