Cap de setmana per la Marina Baixa

  9/3 Visita de la Vila Joiosa i 10/3 caminada d'Orxeta a la Vila

9/3 Visita de la Vila

El proper dissabte  9 de març de 2024  farem la visita cultural a la Vila Joiosa.  Ens trobarem al mercat ambulant de la Vila a les 9:00 hores, a les 9 i mitja visitarem la xocolateria Pérez i després seguirem amb visita guiada  pel museu i el casc antic, aquesta visita durarà unes dues hores i mitja, ( de les 10:30 fins les 13:30). En acabar la visita del casc antic tot passejant per la platja anirem fins la Maladeta i el poblat iber, finalment anirem a dinar a un bar, (falta concretar menú i preu).

Les activitats acaben a l'hora de dinar.

 10/3 Caminada d'Orxeta a l'ermita de Sant Antoni de la Vila

El proper diumenge  10 de març de 2024  farem la caminada d'Orxeta a la Vila Joiosa, primera etapa del tram Marina Baixa Alacantí. Ens trobarem a Orxeta, eixirem del poble, esmorzarem a mig camí i seguirem  fins el pantà de la Vila i arribarem a l'ermita de Sant Antoni. En arribar recuperarem els cotxes i  dinarem de pa-i-porta en una casa particular a prop de l'ermita.  Aquesta etapa té una distància de 9 quilòmetres, un desnivell positiu de 138 metres i un desnivell negatiu de 257 metres.

 Ací teniu l'enllaç de la traça de la caminada.



A l'enllaç  de la fitxa de la caminada podeu trobar els detalls de la jornada i al full d'inscripció us podeu apuntar per participar-hi.

 Us esperem!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés