Caminada per l'Horta Sud i homenatge a Vicent Torrent Al Tall

Caminada de Catarroja a Alcàsser

El proper dissabte  13 d'abril de 2024  farem la caminada per l'Horta Sud: de Catarroja a Alcàsser, una  etapa del tram brancal de la Ribera i la Foia de Bunyol. Ens trobarem a Catarroja, eixirem del poble i passarem per Albal, esmorzarem a mig camí i seguirem  fins a Alcàsser. En arribar recuperarem els cotxes i  dinarem al restaurant casa Ramon d'Alcàsser. (menú 19,5 euros)

 Homenatge a Vicent Torrent (Al Tall)

Compartirem el dinar amb Vicent Torrent. Després de l'àpat farem l'homenatge a Vicent Torrent pel seu treball com a cantant dins del grup al Tall, per la tasca al llarg de la seua vida i la conseqüent lliçó que ens han donat a molts valencians i valencianes mostrant-nos allò que no s'ensenya a les escoles. Aquesta etapa té una distància de 6,5 km, té una dificultat molt  fàcil i un desnivell positiu de 31 metres i un desnivell negatiu de 17 metres.


Vicent Torrent i Al Tall

Vicent Torrent ha segut l'ànima d'Al Tall, juntament amb Manolo Miralles, ells amb la seua música han acompanyat les nostres vides, les nostres festes i els nostres viatges, els nostres moments feliços, siga amb el casset del cotxe, amb la cinta d'algun dels seus discs, siga en alguna festa a l'escola on sonava a l'altaveu, siga a casa quan volies retrobar-te amb la teua gent. Sempre ens acompanyaven, com si foren de la família, era una veu acollidora que sempre ens guiava. A més era qui ens ensenyava eixes lliçons d'història o de vida, ells van ser el licor de la resina dels antics oliverars que feia tendra la memòria i aclaria la veritat, ells van ser la llum a l'alba, l'alegria de viure, Viurem, per damunt de bords i lladres, van ser la Processó i el Romanç de Cec, van ser la nostra infantesa i joventut, els records de la casa familiar de les festes amb els amics en algun mas, van lligats a la seua música i la veu de Vicent. Vicent forma part de la nostra vida i de la nostra consciència col·lectiva. Per això volem agrair-li tot açò el dia 13 d'abril a Alcàsser. Som el que som gràcies a Al Tall.

 El proper 13 d'abril tindrem l'ocasió de gaudir de cançons i d'emocions,  de donar-li les gràcies per tants moments feliços i per obri-nos la ment i renàixer en la nostra consciència el sentiment de País Valencià.

 A la fitxa de la caminada trobareu els detalls i podeu apuntar-vos a l'enllaç del full d'inscripció.

 Ací teniu l'enllaç de la traça de la caminada.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés