Caminada per l'Alcoià: de Benifallim a Alcoi

 De Benifallim a Alcoi

El proper diumenge  19 de maig de 2024  farem la caminada per l'Alcoià: de Benifallim a Alcoi, una  etapa del tram brancal de l'Alcoià. Ens trobarem a Benifallim, eixirem del poble,  esmorzarem a mig camí a les 12:00 hores farem la visita de les pintures rupestres de la Sarga, la visita és gratuïta i dura aproximadament una hora, cap a la una eixirem i ens dirigirem al poblat ibèric del Puig, on dinarem de pa-i-porta. Després de dinar seguirem fins a Alcoi on acaba el recorregut  a l'estàtua de l'Ovidi Montllor. En arribar a Alcoi recuperarem els cotxes. 

Teniu tres opcions a l'hora de participar-hi:

 Opció A: Visita a les 12:00 de les pintures rupestres de la Sarga

 Opció B: visita a les 12 de les pintures rupestres de la Sarga, dinar al poblat ibèric del Puig  i caminada fins a Alcoi. Aquesta opció té una distància aporximada de 9,12 km amb 321m de desnivell i 421 metres de desnivell negatiu.

 Opció C; Activitat Completa, eixida a les 9 de Benifallim, visita de les pintures rupestres de la Sarga, dinar  al poblat ibèric del Puig i arribada a Alcoi. Aquesta etapa té una distància de aproximadament 20 quilòmetres, un desnivell positiu de 476 metres i un desnivell negatiu de 524 metres.

Les activitats acaben per la vesprada en arribar a Alcoi.

A la fitxa de la caminada trobareu els detalls i podeu apuntar-vos a l'enllaç al full d'inscripció

 Ací teniu l'enllaç  de la traça de la caminada i el perfil.





Castell de Benifallim












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sopars a la fresca durant aquest estiu

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Nova samarreta el Camí i Estellés