Trobada de Joves d'Acció Cultural del País Valencià i el Camí al País Valencià (Camijove)

 Encetem el Camijove

Conèixer la nostra història és transcendental per configurar la nostra identitat com a poble, igualment construir un espai jove on agafem consciència de País Valencià i com a relleu generacional de les iniciatives com el Camí per així  donar-li continuïtat en el futur. El Camijove vol ser això, un espai d'activitats per a menors de trenta anys, sense excloure a cap persona i al mateix temps que siga  un niu d'activistes per al  relleu generacional de la nostra associació. En aquesta trobada gràcies a l'ajuda de joves d'Acció Cultural del País Valencià volem iniciar aquesta línia de treball  on la gent jove siguen els i les protagonistes de la trobada.

29 de juny Cocentaina Muro

El proper dissabte  29 de juny de 2024  ens trobarem a les 17:00 a la plaça del Venerable Escuder davant del Palau de Cocentaina al Comtat. De 17:30 a 19:00 farem una visita al palau . A les 19:30 eixirem  cap a l'Alcúdia i Muro.  A les 20:30 arribarem a la població de Muro i anirem cap a l'Alberg,  soparem i després de sopar el grup del voluntariat lingüístic de la Universitat d'Alacant ens farà un trivial musical.

 L'etapa és molt fàcil i adequada per a tots els públics amb 5 km de distància amb 14 metres de desnivell positiu i 64 metres de desnivell negatiu.

30 de juny Muro - Agres

A les 7:30 és l'esmorzar a l'alberg i a les 8:30 ens trobarem a la porta de l'alberg de Muro, carrer del Transport 1, per iniciar la caminada.  Arribarem a Agres i tornarem amb els cotxes  a Muro, farem una volta pel poble i un homenatge al mural de Muro i dinarem a l'alberg de Muro.


El preu de l'alberg de Muro és per la mitja pensió de 18,31€ i per la pensió completa de 21,54€.

Si esteu interessats i interessades en fer nit a l'alberg us agrairíem que ens ho confirmareu el més prompte possible per així fer la reserva. Ramon Martí 647870222


 


A la fitxa de la caminada podreu veure els detalls i al full d'inscripció podeu apuntar-vos a la caminada.




Imatges del mural de Muro, actualment enderrocat






Activitat  organitzada conjuntament amb Joves d'Acció cultural del País Valencià




El Mural de Muro

A Muro hi havia una obra d'art que recordava la nostra història com a País Valencià, des de Ramon Llull fins a l'Ovidi Montllor.
Malauradament aquest reconeixement als nostres grans referents va ser enderrocada fa poc i no es va poder fer res per haver estat feta sobre una propietat privada.
Però ací teniu les fotografies que recollirem en caminades passades.
 
Ramon Llull

Bernat Desclot



Francesc Eiximenis

Bernat Metge

Ausiàs March


Jaume Roig

Joanot Martorell



Isabel de Villena


Joan Rois de Corella

Bernat Fenollar



Lluís Galiana


Lluís Fullana



Carles Salvador

Manuel Sanchis Guarner



Enric Valor


Joan Valls


Joan Fuster


Vicent Andrés Estellés


Vicent Andrés Estellés


Ovidi Montllor










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Nova samarreta el Camí i Estellés

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Caminada pel Baix Maestrat