Trobada del Camí Països Catalans a la Terra Alta

 Trobada del Camí a la Terra Alta per la tardor.

19 i 20 d'octubre

Aquesta trobada vol ser un aplec de germanor  entre les persones de tots els Països Catalans, farem un trosset del Camí de la Terra Alta que va cosint les nostres comarques, des de l'Alguer fins al Carxe,  de Salses fins al Pilar de la Foradada i de Cabdet fins a Ademús. És una ocasió perr enfortir els nostres vincles i compartir l'estima per la nostra terra.

Dissabte 19 d'octubre: Ens trobarem a Gandesa i caminarem fins  a Pinell de Brai, passarem per la serra de Pàndols, aquesta serra va ser junt amb la serra de Cavalls un dels escenaris més acarnissats de la darrera fase de la Guerra Civil en la  batalla de l'Ebre. Passarem per la cota 705 i el monument a la pau on esmorzarem. en Arribar a Pinell de Brai dinarem de pa-i-porta o cabasset i per la vesprada hi ha prevista la visita guiada al Celler Cooperatiu de Pinell de Brai la Catedral del Vi amb un tast d'un vi i d'oli, després visitarem el Museu de les Veus del Front de Pinell de Brai. El sopar és per lliure i els allotjaments suggerits els trobareu a la fitxa de la caminada. 


Diumenge 20 d'octubre: Ens trobarem a  Pinell de Brai  i caminarem fins a Miravet. La caminada té una distància de 10,1 km, amb 191 metres de desnivell positius i 348 metres de desnivell negatius,  a les 12:45 farem la visita guiada del castell de Miravet amb una hora de duració, després de la visita anirem a dinar al Rebost de l'Estel de Miravet amb un menú de 20€.

Totes les persones que siguen sòcies del PAS- Amics del Camí o de l'Associació Cívica el Camí al País Valencià no paguen per organització de la trobada. A la inscripció trobareu més detalls segons el vostre perfil de persona sòcia.

 Pel que fa al preu de les entrades i guiatge de les visites als monuments i museus previstos es per a tots i totes igual siguen o no sòcies de les dues entitats organitzadores.

 A la fitxa  podreu veure els detalls de la trobada i al full d'inscripció us podreu apuntar.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Nova samarreta el Camí i Estellés

Caminada per la Marina Alta i homenatge a Paco Muñoz

Caminada pel Baix Maestrat